17 травня 2019 р. завідувач кафедри Єрьоменко Р.Ф. взяла участь у роботі ХІІІ Науково-практичної конференції з міжнародною участю «Управління якістю в фармації», присвяченої 20-річчю спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

17 травня 2019 р. завідувач кафедри Єрьоменко Р.Ф. взяла участь у роботі ХІІІ Науково-практичної конференції з міжнародною участю «Управління якістю в фармації», присвяченої 20-річчю спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».17 травня 2019 р. завідувач кафедри Єрьоменко Р.Ф. взяла участь у роботі ХІІІ Науково-практичної конференції з міжнародною участю «Управління якістю в фармації», присвяченої 20-річчю спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Тематика доповідей була дуже широкою: від питань підготовки кадрів з управління якістю для вітчизняних організацій фармацевтичного сектора, до специфічних проблем функціонування систем управління якістю та екологічного управління, зокрема – стосовно внутрішніх аудитів, управління ризиками для якості, забезпечення інформаційної безпеки та валідації комп’ютеризованих систем, управління відхиленнями тощо. Окремої уваги заслуговували доповіді, присвячені питанням забезпечення якості дієтичних добавок і косметичних засобів, а також екологічним проблемам у фармації.

Під час своєї доповіді «До питання становлення спеціальності ЯСС в НФаУ» Римма Фуатівна розповіла присутнім про трудовий шлях, який розпочала на кафедрі управління якістю,  на кафедрі Управління якістю, про здобутки, надбання і напрацювання свої і своїх колег протягом 20 років, завдяки яким кафедра і спеціальність сьогодні існують у сучасному форматі. Доповідь була дуже змістовна і викликала велику зацікавленість з боку учасників конференції.

Print Friendly, PDF & Email